Hírek - Sopia-Net Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hírek

Hírek, aktualitások 
   A Sopia-NET Kft. (7630 Pécs, Mohácsi út 107/4.) a „DDOP- 2009 - 1.1.1./D Telephelyfejlesztés” című pályázati program keretében „A Sopia-NET Kft. új telephelyének fejlesztése a versenyképességének növelése érdekébe” címmel (azonosító szám: DDOP-1.1.1/D-2009-0077) 81.117.540 Ft támogatást nyert.
  
 A Sopia-NET Kft. a több mint 160 millió Ft összköltségű projekt keretében egy, a cég igényeit kielégítő, a továbbfejleszthetőséget biztosító új telephelyet tervez létesíteni Pécsett.

   * Az új telephely helyszínéül szolgáló ingatlan infrastrukturális fejlesztése, hogy alkalmassá váljon a beruházás elvégzésére.
   * Egy kb. 1000 m2-es új épületegység kialakítása, melyben helyet kap 2 x 200 m2-en, két szinten elhelyezve labor és műhely, irodák, szociális blokk és egyéb kiszolgáló egységek, egy 100 m2es előkészítő egység és egy 540m2es csarnok, kábel és egy nagyméretű szerelvényraktár.
   * Az épület környezeténeki kialakítása: az ügyfelek fogadására alkalmas parkolók és irodák, a cég gépparkjának, gépjárműállományának elhelyezésére szolgáló parkoló kialakítása.

A projekt az Európai Unió támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség (7621 Pécs, Mária. 3., www.deldunantul.eu)


www.nfu.hu
www.deldunantul.eu
http://www.nfu.hu/rop_ih

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz